Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorost: Předvedli jsme maximum toho, co povrch dovolil!

31. 3. 2019

Předvedli jsme maximum toho, co povrch dovolil!

TJ Skorotice - TJ Vaňov 1:5 (1:3)

                        K utkání 15. kola jsme jeli k derby do Skorotic. Naše utkání otevíralo skorotickém hřiště, které bylo více jak rok zavřené, tak jsme byli všichni zvědaví v jaké bude trávník kondici. I ty naše nejhorší představy realita hravě překonala, neboť neskutečně drnovitý a hrbolatý povrch byl na hranici regulérnosti.

                        Do zápasu jsme šli s jasnou taktikou, co nejvíce zjednodušit hru a využít úzkého hřiště k vysokému presingu. A hned 4. minuta nás trošku uklidnila, Budka elegantně vybídl ke skórování nabíhajícího Vacatu ten se nemýlil. V následujících minutách jsme to byli my, kdo diktoval tempo hry a o to bylo větší překvapení, když domácí ve 22. minutě vyrovnali z hraniční ofsajdové situace. Naštěstí nás tato situace nerozhodila a již po 4 minutách jsme opět vedli, když nahrávač dne Budka oslovil Ajma a ten se opakovanou střelou prosadil. Třetího gólu v domácí síti se diváci dočkali ve 37. minutě, když roh Vacaty přetavil v naší radost Stehlík.

                        O poločasové přestávce jsme si zopakovali, že když budeme pokračovat v koncentrovaném výkonu z prvního dějství, tak 3 body nejsou nereálné. Jeden z klíčových okamžiků utkání se odehrál hned ve 46. minutě, když náš golman Vojta Kubík skvěle zlikvidoval střelu z bezprostřední blízkosti a zabránil tak domácím vstřelení kontaktního gólu! Postupně jsme opět přebrali otěže zápasu, což vyústilo v 60. minutě k naší čtvrté brance po voleji Stehlíka. Poslední gól zápasu padl v 67. minutě, když se po akci Ajm - Stehlík prosadil střelou k tyči Bartoška. V následujících minutách jsme si už výsledek pohlídali a mohli po závěrečném hvizdu zaslouženě slavit.

                        Hráči si tentokrát zaslouží pochvalu za koncentrovaný a zodpovědný výkon. Bohužel velkou kaňkou na naší radosti je zranění Martina Semeráda ze samotného závěru zápasu znamenající potrhané vazy v kotníku a minimálně osmitýdenní absenci v naší sestavě.