Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorost: Bohužel jsme dohrávali v devíti!

15. 8. 2018

Bohužel jsme dohrávali v devíti!

FK Junior Děčín U17 - TJ Vaňov 7:2 (1:2)

              Další přípravné utkání jsme sehráli v Děčíně na hřišti FK Řezuz proti týmu FK Junior Děčín, který je účastníkem třetí nejvyšší soutěže mladšího dorostu.

              Od úvodních minut se hrál rychlý fotbal, ve kterém jsme díky kvalitní kombinační hře měli územní převahu, z níž vyplívali i naše gólové šance z nichž jsme dvě dokázali proměnit. Bohužel ve 43. minutě domácí z penalty snížili na 1:2, to už jsme hráli v deseti hráčích, když v průběhu prvního dějství nejdříve ze hry odstoupil Vacata pro obnovené zranění pat a následně Strádal s poraněným tříslem.

              Druhé dějství jsme i přes menší počet hráčů zahájili ve stylu prvního a snažili se držet míč na našich kopačkách. To se nám dařilo až do 56. minuty, kdy domácí po rohu vyrovnali na 2:2. Z nepochopitelných důvodů jsme začali zmatkovat a naše hra se rozsypala jako domeček z karet a v 61. minutě Děčín vedl již 5:2! Potom jsme se přeci jen trošku herně zvedli a i přes značně chaotický styl naší hry jsme se postupně dostali do minimálně čtyř šancí, které volali po gólu, ale bohužel zůstaly nevyužité. V 75. minutě musel opustit hřiště pro svalové křeče Budka a zápas jsme dohrávali pouze v devíti. To už naši hráči zcela logicky fyzicky nezvládli a do konce zápasu jsme ještě 2 x inkasovali.

                Je těžké takovéto utkání hodnotit, ale určitě 1. poločas ukázal, že máme nakročeno správným směrem a již dokážeme do zápasu vkládat věci, na kterých pracujeme v tréninkových jednotkách.