Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorost: Chybělo nám odhodlání i kvalita

9. 9. 2018

Chybělo nám odhodlání i kvalita

TJ Hvězda Trnovany - TJ Vaňov 6:3 (2:2)

 

            První venkovní utkání sezóny jsme odehráli v Trnovanech, s týmem se kterým jsme v minulém ročníku sehráli tři celkem vyrovnaná utkání, ale bez bodového zisku.

                  Úvod zápasu naznačil, že odvést si nějaké body bude pro nás těžká záležitost, neboť jsme inkasovali již ve 4. minutě. Domácí vhazovali aut na půlící čáře a my jsme je nechali trestuhodně proniknout až do našeho vápna a nabídnutou šancí nepohrdli. Na vyrovnávající gól jsme čekali jen 7 minut, když se hlavou po Ajmově rohu prosadil Strádal. Následně byla k vidění oboustranně nepřesná hra, z čehož v 31. minutě vyplynul i druhý míč v naší síti, na hranici našeho vápna došlo k závaru a domácí hráč propálil vše, co mu stálo v cestě. Jednoznačně nejkrásnější akce zápasu byla k vidění ve 35. minutě, Strádal přihrál na pravou strnu nabíhajícímu Ajmovi, který z pozice pravého obránce potáhl míč po křídle, precizním centrem našel Stehlíka a bylo vyrovnáno!

                  Všichni naši příznivci doufali, že v průběhu druhého dějství dokážeme strhnout vítězství na naší stranu, byli zklamaní. Ve 48. minutě jsme díky špatné přihrávce ztratili na soupeřově vápně míč a následně jsme hrůzostrašně propadli v defenzivní činnosti - 3:2. Do hry nás mohl dostat  Stehlík, ale jeho dělovku zastavilo v 52. min. břevno. Na 4:2 domácí zvýšili v 70. minutě střelou k tyči. Naději na dobrý výsledek nám dal Vacata, střelou z vápna po presingu a následné nahrávce aktivně hrajícího Součka. Domácí ale góly v 80. a 86. minutě žádné drama nedovolili a v klidu si pohlídali minimálně za 2. poločas zasloužený zisk 3 bodů.