Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorost: Povedený 1. poločas = vysoké vítězství

19. 4. 2018

Povedený 1. poločas = vysoké vítězství

1.FC Dubí - TJ Vaňov 1:6 (1:4)

 

         V rámci 15. kolo jsme jeli k zápasu do Dubí plni očekávání,

neboť v základní sestavě domácích nastupuje šest bývalých hráčů FK Teplice a praktikují kombinační fotbal, což je i naším záměrem.

         První a naštěstí dnešní jediná komplikace vznikla při rozcvičení,

když nám Budka oznámil, že zranění z utkání za tým mužů ho nepustí do hry. Udělali jsme několik přesunů v sestavě a šli si to užít. Od prvních minut se hrál oboustranně rychlý kombinační fotbal s náznaky gólových šancí. Prvního gólu jsme se dočkali ve 23. minutě, když Stehlík využil

špatné rozehrávky domácích a po 50 metrovém úniku zavěsil! Za 4 minuty bylo vyrovnáno, když se v našem vápně prosadil soupeřův útočník. Odpověď jsme měli doslova bleskovou, když Stehlík ve 32. minutě zahrál excelentně přímý kop z hranice velkého vápna – 1:2!

Naše rozjetá mašina byla k nezastavení, třetí branku vsítil hlavou po rohu Ajma Strádal. Otřesení domácí byli v této části hry bezradní, Bartoškovo vybídnutí využil Berger a do kabin se šlo za našeho vedení 4:1!

         Úvod 2. poločasu se hrál pod taktovkou hráčů Dubí, ale naštěstí jsme dokázali včas střelu zblokovat nebo nás podržel výborný Traista.

Postupem času domácí znervózněli a my jsme začali hrozit brejkovými situacemi po kvalitním presinku. I přes dobré šance jsme se mohli radovat až v 82. minutě, to Vacata zkušeně „uklidil“ Stehlíkův centr.

Tečku za zápasem udělal Stehlík, když dorazil vlastní střelu z 18 m, kterou brankář jen vyrazil!

         Zápas nám napověděl, na čem musíme stále pracovat. A už se těšíme na další zápas, který hrajeme v domácím prostředí ve středu 25.4. od 17:30 hod. proti TJ Hvězda Trnovany.