Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorost: Smolná remíza

18. 2. 2018

Smolná remíza

FK ČL Neštěmice U17  - TJ Vaňov 3:3 (1:2)

 

         V sobotu 18. 2. jsme sehráli přípravné utkání proti týmu FK ČL Neštěmice U17, se kterým jsme v letním přípravném období vysoko prohráli 3:12 a 1:8.

         Poslední tréninkový mikrocyklus před zápasem se nám konečně podařilo do průpravných her zapojit potřebnou agresivitu v osobních soubojích s následným konstruktivním ziskem balonu. Vzhledem k menšímu rozměru neštěmické umělky, jsme se rozhodly tyto prvky uplatnit během zápasu.

         Bohužel od prvních minut bylo vidět, že domácí jsou sžití se svým hřištěm a nám dělaly problém nejen jeho rozměry, ale i tvrdší povrch. Vytvořili si několik slibných šancí a ta z desáté minuty znamenala míč v naší síti. Postupem času jsme zpřesnili hru a odměnou nám bylo poločasové vedení 2:1.

         Do 2. poločasu jsme nastupovali se snahou pokračovat v naší hře, ale bylo nám jasné, že nás postupem času bude pravděpodobně soupeř fyzicky přečíslovat, neboť pravidelně po cca 10 minutách střídal šestici hráčů a my jsme na lavičce měli pouze našeho maskota Choboťáka.V 56. minutě jsme po krásné kombinační akci zvýšili již na 3:1, bohužel domácí dokázali po 4 minutách korigovat na 2:3. Následně se vystřídaly šance na obou stranách, kdy největší byla ta naše v 68. minutě, ale ukázalo se, že i velká brána může být i při střele z pěti metrů malá! Nakonec se domácí dočkali vyrovnání v poslední minutě zápasu, když proměnili penaltu po zákroku, který se mohl, ale také nemusel pískat!