Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorost: Tentokrát bez bodů!

28. 4. 2018

Tentokrát bez bodů!

TJ Vaňov – TJ Hvězda Trnovany 2:6 (2:4)

 

         V dohrávce 16. kola jsme přivítali na našem hřišti tým z Trnovan.

Po celkem povedených minulých zápasech jsme nejen my, ale i naši

příznivci doufali v pokračování v nastoleném trendu.

         Do zápasu jsme nevstoupili 100 % koncentrovaní, čehož hosté využili hned ve 4. minutě, když se ze zbytečného přímého kopu z 20 m

ujali vedení. Postupně jsme se začali dostávat do tempa, ale byli to opět hosté, kteří se mohli v 26. minutě radovat po míči v naší síti. Naštěstí naše odpověď byla blesková, Poloprutský přistrčil míč nabíhajícímu Bergerovi a ten se nemýlil – 1:2! V této části hry jsme dominovali a díky kvalitnímu presingu nepouštěli soupeře do hry. Ve 33. minutě vyrovnal na 2:2 Poloprutský po dlouhém výkopu brankáře Traisty. Bohužel ve 44.

minutě jsme udělali systémovou chybu, když jsme našemu obránci nevytvořili prostor pro kombinaci a po následné ztrátě inkasovali. Nečekaná branka nás doslova opařila a po další akci hostů to bylo 2:4!

         Ti co věřili tomu, že v 2. poločase uděláme maximum pro zisk bodů

museli být zklamaní. Deset minut jsme se prakticky nedostali do hry, čehož hráči Trnovan dokonale využili v 52. minutě k dalšímu míči v naší síti. Následně se hra vyrovnala, ale více než dvě nastřelené tyčky jsme vytěžit nedokázali, a tak poslední slovo měli hosté, když v 75. minutě využili hrubici v naší rozehrávce k uzavření skóre zápasu na 2:6.