Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorost: Úkol splněn

6. 5. 2018

Úkol splněn

TJ Vaňov – TJ Chlumec 5:4 (2:2)

 

         Poslední zápas základní části proti TJ Chlumec, byl bojem o to, nedostat černého Petra v podobě posledního místa v tabulce. Utkání

se hrálo na krásném liboucheckém pažitu, který těsně před výkopem pokropily výsuvné trysky.

         Od úvodních minut jsme díky kombinační hře diktovali tempo zápasu a po gólech Stehlíka ze 7. a 13. minuty jsme zaslouženě vedli 2:0. Hosty jsme dostali do hry ve 21. minutě, když nám dali gól po chybě

v naší rozehrávce. Od této chvíle byla k vidění oboustranně nepřesná hra a další míč v naší síti ve 35. minutě byl jen logickým vyústěním dění na hřišti.

         Bídný fotbal pokračoval i po změně stran, v 54. minutě šli hosté

do vedení, když první střelu z bezprostřední blízkosti Traista skvěle zlikvidoval, ale na dorážku již neměl nárok. Naštěstí již po minutě bylo srovnáno, Stehlík zahrával rohový kop a Strádal s trochou štěstíčka umístil míč k levé tyči. Mezihra nám stále zadrhávala, přesto jsme šli v 75. minutě do vedení, Stehlík unikl po pravém křídle a nabíhající Černý kladivem zavěsil! V 86. minutě Stehlík vystihl soupeřovu přihrávku a po brejku zvýšil naše vedení na 5:3. Tečkou za utkáním udělali hráči Chlumce, po dlouhém nákopu z poloviny hřiště do našeho vápna se nikým neatakován prosadil jejich útočník.

         Po našem předvedeném výkonu výkonu musíme pouze konstatovat, že úkol v podobě zisku 3 bodů jsme splnili, ale až na první dvacetiminutovku fotbal plakal.