Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML. ŽÁCI: TJ Vaňov – TJ Střekov 7:3 (4:2)

 Další domácí vítězství
TJ Vaňov – TJ Střekov 7:3 (4:2)

Netradičně v neděli od 15:00 hodin jsme přivítali v dalším
kole okresního přeboru tým TJ Střekov, se kterým jsou vždy zápasy vyrovnané a poněkud nervózní. Tentokrát jsme měli touhu zvítězit zvýšenou díky divákům, kteří běžně na naše dopolední zápasy nechodí a doufali, že se vítězného pokřiku dočkají aspoň v podání žáků, když jim toto potěšení tým mužů již přes rok nedopřál.

Začátek zápasu začal nad očekávání skvěle, ve 4. min.
Souček na hranici vápna zkušeně převzal kolmici od Stehlíka, jeho střelu ještě stačil bránkář vyrazit, ale na dorážku Vysypala již nedosáhl – 1:0. O minutu později z 23 metrů vypálil Stehlík a bylo to 2:0! V 7. minutě si v soupeřově vápně mazácky přikryl míč Vacata a byla z toho penalta, kterou s přehledem proměnil náš brankář Traista – 3:0. Kluky bohužel stejně jako ve Skoroticích rychlé vedení ukolébalo a ve 12. a 20. minutě si nechali dát góly po špatném obsazování soupeře a to ještě vynikající Traista zlikvidoval několik nebezpečných šancí. Naštěstí nás před odchodem do kabin uklidnil Stehlík, který po brejku zvýšil na 4:2.

V kabině jsme kluky motivovali k větší koncentraci na
zápas a změnili jsme rozestavení, tak abychom ovládli střed pole.

Kluci si vzali naše rady k srdci a po 30 sekundách zvýšil
na 5:2 povedenou střelou Vacata. Potom se hra vyrovnala a přes šance na obouch stranách se dokázal prosadit až ve 49. minutě Stehlík ranou z úhlu a v 51. minutě dloubáčkem přes padajícího brankáře hostů. Střekovští pak jen dokázali v 58. minutě snížit na 3:7, ale to nám radost ze zaslouženého vítězství nezkazilo. 

Na náš vkus máme v utkání zbytečně mnoho ztrát míče a
u některých hráčů nám chybí větší zaujetí pro hru. To budeme určitě potřebovat v příštím kole, kdy zajíždíme do Chuderova a zřejmě nás bude o jednoho hráče v poli míň. Přesto věříme, že jsme schopni se poprat o další body do tabulky.

Sestava: P.Traista – F.Kunert , J.Žejdlík – L.M.Berger, J.Vacata,
L.Stehlík – J.Souček ml., M.Vysypal

 

Další utkání:
TJ Chuderov vs. TJ Vaňov
v sobotu 27.9.2014 od 10:00 hod.