Jdi na obsah Jdi na menu
 


ML. žáci: TJ Vaňov - TJ ČSAD Libouchec 3:2 (2:1)

Po boji opět vítězně !!!
 
TJ Vaňov : TJ ČSAD Libouchec 3:2 (2:1)
 
V posledním podzimním kole jsme přivítali hosty z Libouchce, kteří  s 15 body byli na 4.místě tabulky a žáci Vaňova ztráceli pouhý bod na 5.místě. Dalo se tak čekat vyrovnané utkání mužstev z čela tabulky.
          Nastoupili jsme se snahou vstřelit brzy vedoucí gól, což se nám podařilo již ve 2.minutě, kdy Stehlíkův centr našel v soupeřově vápně Filipa Kunerta, který se nemýlil 1:0! Hra se následně odehrávala ve středu pole a až do 23.minuty se nic zajímavého nedělo. Pak opět Kunert zabojoval, využil nového pravidla o postavení mimo hru a po tečovaném míči obráncem Libouchce se  z blízkosti dokázal prosadit 2:0! Když už to vypadalo, že se půjdeme do kabin s dvougólovým vedením, hosté dokázali snížit z přímého kopu střelou pod břevno Traistovi branky.
          V kabině jsme si řekli, že musíme hrát agresivněji a v útoku dokázat podržet míč. Naštěstí se neopakovala chyba z minulého utkání v Dubicích a kluci se dokázali zkoncentrovat  na úvod druhé půle, za což byli následně odměněni. V 36.minutě zahrával Stehlík přímý kop, hostující golman míč jen vyrazil a Filda Kunert, který mi dnes připomínal slavného francouzského útočníka J.P.Papina, střelou k tyči dovršil hattrick 3:1!! Ve 40.min. musel v domácí brance nahradit zraněného Traistu Matěj Bartoška. Hosté se snažili zakončovat střelami ze střední vzdálenosti, ale ty pozorného Matěje nemohli překvapit. Bohužel jsme si zbytečně zkomplikovali cestu za vítězstvím ve 46.minutě, kdy dlouhý nakopnutý míč zapadl za naší obranu a důrazný útočník Libouchce dokázal skórovat na 3:2. Následně jsme převzali otěže utkání a přesnými nahrávkami po zemi se dostávat přes střed pole. Bohužel se nám však nedařilo přesně zakončit . Libouchec se dostával do protiútoků po bezhlavém útočení naší obrany, která jakoby zapomněla jaký je stav utkání. Naštěstí se nám nakonec podařilo vždy hrozící nebezpečí včas zažehnat a to většinou díky neúnavně bojujícímu Vojtovi Budkovi a udržet domácí neporazitelnost.
          Za podzimní část sezony musíme kluky pochválit, neboť po prohrách v úvodních dvou kolech se dokázali vzchopit a sérií sedmi utkání bez prohry se probojovali až na 4.místo v tabulce 2.třídy. V zimní sezoně náš čekají boje v Zimní lize, kde se ve sportovní hale Na Stínadlech budeme střetávat s týmy jako je Litvínov, Proboštov, Košťany apod., kteří většinou hrají vyšší soutěže než my.
 
Sestava: P.Traista (40.m.Bartoška) – J.Vacata, R.Lácha –  D.Bartoška, V.Budka, L.Stehlík– F.Kunert, P.Šalanský (M.Bartoška)

ml.-zaci.jpg