Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST. ŽÁCI: Pěkný výkon v devíti hráčích

 

Pěkný výkon v devíti hráčích

TJ Mojžíř : TJ Vaňov 7:3 (3:2)

 

         K zápasu 16. kola v Mojžíři jsme jeli trošku s obavou, jak zápas zvládneme po fyzické stránce, neboť domácí nasazují do zápasu vždy minimálně 17 hráčů a my budeme v jedenácti bez možnosti střídání. Naše původní starosti začali být banální ve chvíli, kdy nám dorazila zpráva, že pro žaludeční problémy nedorazí Jára Souček a korunu všemu nasadil Novotný, který se nedostavil bez omluvy!

         Nastoupili jsme s taktikou hry v bloku se snahou o průnikové přihrávky. Od prvních minut jsme i přes početní deficit měli lepší procentuální držení míče a 7. minutě jsme šli do vedení, když se po dlouhém výkopu Traisty prohnal po křídle Vacata až do vápna a z úhlu zakončil! Dále jsme byli lepším týmem až do 9. minuty, to střela z 35 m nečekaně rozvlnila naší síť. Po inkasovaném gólu jsme se dostali do útlumu a za 4 minuty byl stav již 2:1, po přečíslení naší obrany. Naši hráči to nezabalili, opět převzali otěže hry a ve 28. minutě srovnali na 2:2, když Budka vtipně rozehrál přímý kop na nabíhajícího Vacatu a ten se nemýlil. Bohužel remízový výsledek do přestávky nevydržel, neboť soupeř ve 35. minutě zachytil Traistovu rozehrávku na střed hřiště a postupoval sám na našeho golmana – 3:2.

         O přestávce jsme si řekli, že by byla škoda takovýto zápas předčasně zabalit, budeme bojovat až do konce zápasu a třeba za to budeme odměněni. Hned ve 37. minutě se Stehlík prohnal od půlící čáry do soupeřova vápna, kde byl zastaven pouze faulem a z nařízené penalty se Budka nemýlil – 3:3!! To už nevydržel „trenér“ domácích a s prohlášením, že máme v týmu na výjimku dvě 2001, poslal na hřiště jednoho z nejlepších dorostenců II. třídy Litoměřického okresu Horváta, který ve 49. minutě po průnikovém náběhu dostal domácí opět do vedení. V dalším průběhu utkání nám už začaly docházet síly, a když jsme ani ze zajímavých standardních situací nedokázali trefit bránu, dávali góly už jen domácí.

 

sestava:

                                          P. Traista

 

M. Novák            V. Budka.           J. Žejdlík ml.

 

L. M. Berger       D. Mendlová      L. Stehlík           J. Vacata 

 

            M. Majtínek     

 

 

fotky: http://fotbalvanov.rajce.idnes.cz/TJ_Mojzir_Tj_Vanov_U15_7_3_3_2/