Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST. ŽÁCI: V deseti jsme vydřeli 3 body

V deseti jsme vydřeli 3 body

TJ Vaňov : SK Březiny / FK Jílové 7:5 (2:3)

 

         V zápase 13. kola jsme v neděli 14.5. hostili sdružený tým SK Březiny / FK Jílové. Do utkání jsme nastupovali pouze v deseti hráčích, což by nebyl asi zásadní problém, kdyby Stehlík a Žejdlík nebojovali od pátku s virózou! Navíc hosté proti minulým zápasům výrazně obměnili sestavu, do níž implantovali několik fyzicky zdatných hráčů.

         Do zápasu jsme šli se snahou o kombinační hru s průnikovými nahrávkami. Hned ve 4. minutě nás do vedení dostal Stehlík po sólu od půlící čáry. O dvě minuty později to již bylo 2:0, když Budka rychle vhodil aut a Stehlík se opět prohnal soupeřovou obranou. Postupem času nám v horkém počasí začali docházet síly a pod dojmem rychlého vedení jsme začali hrát nedisciplinovaně a místo odpočinku v defenzivním postavení hráči nesmyslně opouštěli své posty bez následné ochoty „cuknout“ nazpátek! Ve 23. minutě našich sedm hráčů zůstalo na útočné polovině a jen přihlíželo, jak hosté snižují po závaru v našem vápně. Ve 30. minutě jsme nezareagovali na průnikovou nahrávku do našeho vápna a bylo to 2:2. Bohužel se podobná situace opakovala i o 3 minutě později a šlo se do kabin za stavu 2:3!

         V kabině jsme si řekli, že v prvních minutách 2. poločasu budeme hrát na průnikové nahrávky na Stehlíka, dokud má ještě trošku síly a otočíme skóre utkání. Ve 38. minutě Novotný krásně poslal Stehlíka do šance – 3:3. O minutu později to mohlo být ještě veselejší, ale střelu Stehlíka zastavilo břevno! Do vedení jsme šli tedy až ve 46. minutě, to Budka s přehledem proměnil penaltu za faul na Stehlíka. V 53. minutě jsme si bohužel zkomplikovali situaci, když jsme inkasovali po centru do našeho vápna. V 56. minutě byl po brejku úspěšný Budka a za tři minuty jsme vedli již dva góly, když se opět prosadil Budka po tandemovém náběhu a přesné přihrávce Novotného. V 62. minutě se prosadil Souček, když se z postu levého obránce prodral až do soupeřova vápna! Poslední gól v utkání bohatém na branky vsítili hosté z pokutového kopu.

         Těžko se takový to zápas hodnotní, nutno pochválit hráče za obrat zápasu v náš prospěch po nepovedeném 1. poločase. Na druhou stranu je nám všem jasné, že pokud podáme podobný výkon v příštím kole v Neštěmicích, můžeme schytat pěkný debakl!

        

sestava:

                                                         P. Traista

 

M. Novák           D. Mendlová      M. Novák

 

L. M. Berger                 L. Stehlík            V.Budka    M. Novotný

 

            M. Majtínek      J. Žejdlík ml.

 

fotky: http://fotbalvanov.rajce.idnes.cz/Tj_Vanov_U15_-_SK_Breziny_FK_Jilove_7_5_2_3/