Jdi na obsah Jdi na menu
 


FAČR podporuje nábory mladých fotbalistů

9. 6. 2014

 

V měsíci květnu 2014 proběhne po celé České republice "Měsíc náborů" mladých fotbalistů ve spolupráci s FAČR, Českou televizí, kluby Gambrinus ligy a Fotbalové národní ligy. Právě v tomto období mají rodiče jedinečnou šanci přihlásit své dítě do jakéhokoli fotbalového klubu ve svém okolí a zaregistrovat ho jako člena Fotbalové asociace České republiky.

Tato akce pod záštitou Fotbalové asociace České republiky se ve fotbalovém prostředí objevila poprvé v září 2013 ještě jako Týden náborů a měla velmi pozitivní ohlasy. I díky této akci, ale samozřejmě i mnoha dalším souběžně pořádaným, se členy FAČR stalo během 3 měsíců 15 155 nových fotbalistů.

clenstvi.fotbal.cz

I díky vám můžeme najít nové hvězdičky českého fotbalu a jednou se třeba těšit na další Nedvědy, Rosické, Kollery, Čechy, Baroše, Daridy, Vydry, Krejčí a další skvělé hráče, které můžeme na českých, ale i mezinárodních stadionech vidět. Budeme se společně se zástupci klubů na všech úrovních těšit na setkání s vámi!

Jste rozhodnuti přivést svého malého fotbalistu? A potřebujete vědět, jak na to?

1) Vyberete si klub ve svém okolí, viz kontakty uvedené níže.

2) Vezměte svého malého fotbalistu a zúčastněte se náboru, který se koná v týdnu v květnu 2014. Informace o přesném datu konání náboru získáte v daném klubu.

3) Ve spolupráci s klubem poté vyřiďte registrační průkaz a členství ve FAČR.

4) Na stránkách clenstvi.fotbal.cz můžete kdykoli kontrolovat, zda je členství aktivní.

5) Pokud je vše úspěšně vyřízeno, pak už svého malého fotbalistu podporujte v jeho dalším fotbalovém růstu a buďte dobrým a slušným fotbalovým fanouškem.

Krajské fotbalové svazy (KFS) a Okresní fotbalové svazy (OFS)

http://nv.fotbal.cz/domaci-souteze/kao/index.php

Profesionální trenéři mládeže v jednotlivých krajích (PTM)

http://nv.fotbal.cz/grassroots/profi_treneri_mladeze/default.htm