Jdi na obsah Jdi na menu
 


04.05.2019 1.FK Petrovice-Tisá - TJ Vaňov 3:6 (1:3)

5. 5. 2019

                                           Koev

Vrba                     Růžička                Caninec              Pollach

Kremr                   Rytíř L.                 Zeman M.           Barnat

                             Zeman J.              Šimurda

 

Střídal:  Doskočil

Střelci: Šimurda, Zeman J. - 2x, Zeman M. - 2x, Vrba

 

Veledůležité utkání zvládnuto!!!

Včera jsme cestovali do Tisé, kde jsme se v rámci 20. kola utkali s druhými Petrovicemi. 
Při příjezdu na místo utkání teploměr ukazoval 1 stupeň nad nulou a hustě sněžilo. Začátek utkání jsme nezvládli a z přímého kopu inkasujeme smolný gól na 1:0. Bohužel asi nejhorší možný začátek zápasu, který mohl nastat. Naštěstí na Petrovice zafungovala série našich protiútoků a ve 28. minutě jsme zápas otočili na 1:2 zásluhou H. Zemana a H . Šimurdy. A když ve 38. minutě dal Míra Zeman na 1:3, tak se nám dýchalo o něco lépe. Do přestávky domácí zahrozili z přímáků, které pochytal Páťa Koev. 
Začátek druhého poločasu jsme totálně zaspali a Petrovice začali dotahovat. Po gólu na 2:3 přišel velký tlak a soupeř neproměnil asi dvě tutovky! Bohužel pro domácí platí pravidlo nedáš - dostaneš a v 65. minutě doklepl po důrazu při standardce míč do brány Honza Vrba - 2:4. Od té doby se hrálo nahoru - dolů a skóre se měnilo ještě 3x. Na gól Míry Zemana dokázali domácí odpovědět, ale konečnou tečku za výsledkem udal průnik Šimurdy s Honzou Zemanem a druhý zmiňovaný v nastaveném čase vstřelil šestý gól. Po konečném hvizdu rozhodčího byl výsledek 3:6 pro nás . 
Petrovicím jsme po tomto zápase odskočili na 11 bodů. Nyní si však musíme dávat pozor na neustále dotírající ,,rezervu" Trmic, která body nikomu nedává a navíc spolu s Petrovicemi má zápas k dobru. 
Další zápas odehrajeme na domácím plácku ve Vaňově s rezervou Chlumce. Zápas začíná v sobotu od 17h.

 

Foto ze zápasu