Jdi na obsah Jdi na menu
 


13.10.2018 TJ Chlumec B - TJ Vaňov 1:9 (1:7)

14. 10. 2018

                                                               Kalina

Ulman                               Vrba                                      Caninec                                  Barnát

Čonka                               Novotný                                 Zeman M.                               Kremr

                                          Šimurda                                Zeman J.

 

Střídali: Makula, Štěrba, Kulovaný, Černý

Střelci: Šimurda 3x, Novotný, Zeman J. 5x

 

Krasojízda pokračuje!!!!!


V osmém kole jsme zavítali na horkou půdu do Chlumce, kde nás přivítalo místní B mužstvo. Jak každý fanoušek sledující okresní fotbal ví, nikdy se zde nehrálo dobře. 
Na soupeře, posíleného kanonýry Lejčkem a Uhlířem z A mužstva jsme nastoupili ve vysokém tempu a již ve 3. minutě jsme vedli 1:0, když se trefil Šimurda. Za tři minuty se skóre znovu měnilo, když zvýšil na 2:0 opět Šimurda. Když v 15. minutě upravil na 3:0 Venca Novotný, zdálo se být vymalováno. Jenže naše útočné duo Šimurda - Zeman bylo proti a ve 22. minutě si svůj hattrick vystřílel kdo jiný než Honza Šimurda -> 4:0! No a aby nebyl druhý kanonýr pozadu, tak do poločasu si svůj hattrick vystřílel i Honzik Zeman. Po proměněné penaltě domácích se šlo do kabin o poločase za stavu 1:7.
Druhý poločas byl spíše bojovný, soupeř zlepšil svojí hru, ale góly jsme opět dávali my, 79 a 88 minuta, 4. a 5. gól Honzíka Zemana a konečný stav 1:9 a tři body ve Vaňově!! Tento výsledek a zaváhání Chuderova znamená že minimálně týden budeme na prvním místě právě před Chuderovem, který má však zápas k dobru.
Děkujeme všem co nás přijeli do Chlumce podpořit a zveme vás na další domácí zápas, který hrajeme v sobotu od 15:30 ve Vaňově a hostíme loňského mistra z Velkého Chvojna.

 

Foto ze zápasu