Jdi na obsah Jdi na menu
 


16.11.2019 TJ Vaňov - SK Hostovice 1:1, PK 4:5 (0:0)

Další remíza... 


     V sobotu jsme se utkali v malém ústeckém ,,derby" s týmem Hostovic. Zápas na těžkém povrchu nebyl fotbalovou podívanou. Od začátku to bylo nahoru - dolů s velkým množstvím šanci na obou stranách. První poločas i přes naše dvě velké neproměněné šance se dohrál bez gólů, do kabin se šlo za stavu 0:0.

      Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako první. V 76. minutě unikl hostující obraně Končel, který svůj solo nájezd neproměnil, k míči se však dostal Šimurda a pohotovost střelou rozvlnil síť- 1:0 . Hostovice svou hru otevřeli, do šancí se dostávali také, ale buď pohotově zasáhl Kalina, nebo jsme se štěstím vykopávali balón z brankové čáry. Ke konci své šance na zvýšení náskoku nedokázali využít bratři Zemanové,Končel ani Šimurda. Jelikož pravidlo nedáš - dostaneš platí pořád, tak v 92. minutě po rohovém kopu hostů si míč do vlastní branky srazil Vrba a bylo vyrovnáno. Poté už zazněl konečný hvizd hl. rozhodčího a šlo se do penalt, které jsme tentokrát nezvládli a bereme pouze bod za remízu.


     Co na to říct... Z šesti tutovek nejsme schopni dát více než jeden gól, potom neuhlídáme standartku a ztratíme dva body. 


Další zápas o přežití odehrajeme v sobotu od 10 hodin v Benešově nad Ploučnicí.

 

 

Foto ze zápasu