Jdi na obsah Jdi na menu
 


20.10.2018 TJ Vaňov - FKA Velké Chvojno 7:0 (3:0)

21. 10. 2018

                                                                    Kalina

Ulman                                Růžička                                    Caninec                              Barnát

Kulovaný                            Novotný                                    Zeman M.                           Vrba

                                           Šimurda                                    Zeman J.

 

Střídali: Štěrba, Hanták, Koev

Střelci: Šimurda, Šěrba, Zeman M., Barnat, Zeman J., Novotný

 

Další domácí debakl!!


V rámci 9. kola okresního přeboru jsme hostili Velké Chvojno, které minulý rok soutěž vyhrálo. Vše naznačovalo tomu, že to nebude lehký a pěkný zápas pro divákovo oko, jelikož se hosti prezentují tvrdým bojovným fotbalem. 
První poločas jsme začali poměrně chaoticky a spíše to byla práskaná než fotbal. V 9. minutě se opět prosadil kanonýr Šimurda, když po chybě domácí obrany dával míč do odkryté brány hostí. Zbytek prvního poločasu jsme měli více ze hry a to se projevilo až ve 42. minutě ,kdy po sklepnutí uklidil do prázdné branky hostí míč Kuba Štěrba ( těšíme se na zápisný). Za tři minuty po průniku Šimurdy byla odpískání penalta, kterou proměnil Míra Zeman a zdálo se být hotovo - poločas 3:0! 
Ve druhém poločase jsme zlepšili svojí hru a když byl v 58. minutě vyloučen hostující Šlefr šli jsme ještě do početní výhody. V 65. minutě vstřelil gól Kuba Barnat, v 67. Honzík Zeman, hosté si dali ,,vlastňáka" a nakonec v 84. upravil na konečných 7:0 Venca Novotný.

Upevňujeme svojí pozici na čele tabulky a vytváříme si po zaváhání Trmic i Chuderova tříbodový náskok. Nutno vyzdvihnout i výkon hlavního rozhodčího, který se jako první z rozhodčích ,,neposral" z hostujících hráčů a utkání odpískal na jedničku... S panem Kollmanem asi nejlepší výkon rozhodčího v této sezoně. Příští kolo hrajeme v sobotu v Sebuzíně od 14:30, přijďte nás podpořit!!

 

Foto ze zápasu