Jdi na obsah Jdi na menu
 


27.04.2019 TJ Vaňov - FK Chuderov B 2:2, PK 3:2 (1:1)

30. 4. 2019

                                                  Koev

Ulman                    Růžička                      Caninec                Vrba 

Doskočil                 Rytíř L.                       Zeman M.            Barnat

                               Zeman J.                   Sloboda

 

Střídali: Kremr, Černý, Sládek

Sřelci: Zeman J., Sloboda

 

 

V sobotu k nám přijelo velezkušené mužstvo z Chuderova. Vzhledem k podzimnímu zápasu jsme věděli, že nás nebude čekat nic lehkého.
Na první gól se nemuselo dlouho čekat, už ve 4. minutě jsme prohrávali 1:0 po centru, který skončil v naší bráně. V 8. minutě už bylo srovnáno, když krásnou střelou do šibenice vyrovnal Honza Zeman - 1:1. Poté jsme přebrali iniciativu a soupeře jsme drželi na jeho vlastní polovině. Bohužel pro nás to bylo opět pálení jedné šance za druhou, nebo stálé rozchytávání gólmana hostí. Do kabin se šlo za stavu 1:1. 
Do druhého poločasu nastupujeme
s velkým odhodláním strhnout zápas na svoji stranu, ale po standardní situaci dostáváme druhý gól a opět dotahujeme. Chuderov skoro celý druhý poločas brání a kromě dvou protiútoků se pomalu nedostane za půlku. U tak zkušeného mužstva smrdí každý protiútok gólem a hodně jsme se strachovali při přímém kopu Jouzy, který dokázal vytlačit na břevno gólman Koev, nebo při dorážce Jelínka, který naštěstí minul. V 70. minutě Honzík Zeman zaslalomoval s míčem hostující obranou a Marcel Sloboda míč doslova donesl do brány a vyrovnal na 2:2. Poté přišla série pálení tutovek a náš tlak zastavil až hlavní rozhodčí odpískáním konce utkání. Penaltový rozstřel byl spíše souboj gólmanů, kde hostující Fišer chytil dvě a domácí Růžička tři penalty. Rozhodující ,,pecku" proměnil Míra Zeman a vystřelil nám bonusový bod.
Jelikož Petrovice prohráli v Sebuzíně, odskočili jsme opět o dva body a zvýšili jsme náskok na 8 bodů ( Trmice i Petrovice mají zápas k dobru). Nyní nás čeká zápas sezóny, když se v sobotu utkáme právě s Petrovicemi v souboji prvního s druhým týmem. Zápas odehrajeme v Tisé v sobotu od 12h.

 

Foto ze zápasu