Jdi na obsah Jdi na menu
 


30.03.2019 TJ Vaňov - TJ Mojžíř 3:1 (1:1)

31. 3. 2019

                                                       Kalina

Ulman                         Růžička                        Caninec                    Vrba

Čonka                         Zeman M.                      Rytíř L.                    Dočkal

                                    Zeman J.                      Koev

 

Střídali: Štěrba, Šimurda, Hanták

Střelci: Zeman J. - 2, Caninec

 

První body před domácím publikem !


       V sobotu přijela rezerva Mojžíře, pro nás ještě s Trmicemi dva prokleté týmy. Podzimní utkání jsme prohráli 5:3 a chtěli jsme si spravit chuť na domácím plácku.
        Na soupeře jsme od první minuty nastoupili a v 8. minutě přišla první radost v podobě gólu Honzika Zemana - 1:0. Od té doby jsme od koukatelného fotbalu přešli na naší specialitu v podobě ,,Vaňovské bramboračky". Soupeř se začal dostávat do hry a ve 32. minutě vyrovnal krásným lobem hostující Pavlík. Zbytek poločasu jsme dohráli a šli jsme do kabin za stavu 1:1. 
        Do druhého poločasu jsme vstoupili s lepší hrou, ale naše finální fáze byla žalostná a gólman Mojžíře lapal jednu naší malou domu za druhou. Až v 67. minutě propálil vše co mu stálo v cestě Honzik Zeman a svým 17 gólem v sezóně nás poslal do vedení. V 72. minutě jsme se radovali potřetí, kdy byl za svůj důraz ve vápně odměněn gólem i Láďa Caninec - 3:1. 
           Kromě předvedené hry nás může mrzet opětovné zranění Čonkise, přejeme brzké uzdravení!!
Vyválčené 3 body nás nechávají na špičce tabulky, kde se na nás lepí Petrovice, které jsou pouze 3 body od nás. Příští sobotu cestujeme do Přestanova, kde nás čeká velmi těžký zápas proti místnímu týmu. Na podzim to byl po Trmicích asi nejlépe hrající soupeř který proti nám nastoupil. Zápas začíná v nelidský čas 10:15.

 

 

Foto ze zápasu