Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko předvedlo v Březinách velké zmrtvých vstání, na body to ale nestačilo

6. 9. 2009

Vaňovský "A"tým zajížděl ve 3.kole na hřiště největšího adepta na postup týmu SK Březiny.

Zápas pro Vaňov nezačal vůbec dobře a stejně jako v Chabařovicích jsme brzy prohrávali o dva góly. Březiny byli v prvním poločase lepším týmem a jejich hbití a dobře technicky vybavení hráči činili hostům nemalé problémy. Vaňov měl ale také své šance. Zemín dvakrát vybídl ke skórování Vrbu, ten ale v obou případech sám na brankáře selhal. To domácí byli produktivnější a do poločasu vstřelili ještě jeden gól. Tesně před poločasem naznačil hlavní rozhodčí všem na stadiónu, kdo je tady doma. Míra Hamala si šikovně prostrčil balón kolem domácího stopera a postupoval sám na branku, ten ale zatáhl za záchranou brzdu a nedovoleně Hamalu zastavil. Rozhodčí nekompromisně zapískal a vytáhl kartu. Po zjištění, že tento hráč už žlutou kartu má, si v klubku domácích vybral jiného hráče a dal mu žlutou kartu, prý za řeči. Naštěstí krátce po tomto momentu následovala přestávka a někteří hostující hráči měli čas vychladnout.

Do druhého poločasu Vaňov nastoupil s odhodláním zkorigovat výsledek a pokusit se o nemožné. Ihned v úvodu ale přišel šok, když se z ničeho nic sesunul k zemi Míra Hamala, pro kterého musela přijet záchranka. Doufejme, že to nebude nic vážného a Míra se brzo vrátí na plac. Tento moment jakoby nás nabudil a během druhého poločasu jsme byli lepším týmem. Což se projevilo i na skóre. Na 3:1 snížil po Rytířově přihrávce Bouša, a chvilku na to si ve vápně pohrál s domácí obranou Záleský a vstřelil kontaktní gól 3:2. V těchto okamžicích hosté dominovali, a když hlavní rozhodčí odpískal proti domácím pokutový kop za jasnou ruku na hranici velkého vápna, sahali vaňovští po vyrovnání. Vrba ale v zápase nenazul správné kopačky a penaltu neproměnil. Tento moment vzal hostům vítr z plachet a domácí je z ojedinělé šance potrestali pojistkou na 4:2.

Za výkon v druhém poločase patří všem na hřišti dík, což také v kabině po zápase trenér Strádal potvrdil.

SK BŘEZINY - TJ VAŇOV 4:2 (3:0)

branky: Bouša, Záleský

sestava: Hampl - Caninec, Dvořák J., Bouša, Protschke - Martinů(46.Rytíř), Machek, Záleský, Hamala(48.Kodat) - Vrba, Zemín