Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov B - Valtířov 3:1 (2:1)
branky - Dvořák Jaroslav, Stehlík, Caninec pen.
sestava
Burgr - Sibal Petr, Caninec, Veselý, Protschke - Hamala, Adamec, Šimek, Stehlík - Dvořák Jaroslav, Slanina
střídali: Brabec Jan (Čóča), Hájek, Vondra                                  FOTO

     Soupeř, který každý rok hraje v klidném středu tabulky, se tento rok nečekaně trápí. My na tom nejsme také nejlépe, a tak jsme chtěli mizérie našeho soka využít.
     Od začátku zápasu to tak ale nevypadalo. Hosté mají na hrotu rychlé útočníky a ti nám dělali problémy. Několikrát zachraňoval Bigmac v bráně. My jsem zatím žádnou akci neměli. Bohužel, valtířovští z jednoho brejku udeřili a ujali se vedení 1:0. Naštěstí jsme se rychle oklepali a do 5 minut bylo vyrovnáno. Náš Jára využil zaváhání hostující obrany a z hranice velkého vápna střelou vymetl šibenici.
     Od té doby byla hra celkem vyrovnaná, hosté hrozili z rychlých brejků. my jsme se kombinačně dostávali k vápnu hostů. Tam bohužel naše akce většinou končili. Až se ujala taková pomalu se plazící střela nestřela kousek za velkým vápnem, kterou vyslal Pepa Šimek a patičkou tečoval přes brankáře Radim Stehlík. Poločas tedy skončil pro nás vítězně 2:1.
     Ve druhém poločase bylo vidět, že hostům docházeli síly. Nám sice také, ale měli jsme jich o něco více a to rozhodlo. Náskok potvrdil Cáňa z penalty, kteoru odpískal rozhodčí po faulu hostujícího gólmana na našeho Sláňu. Zákrok vypadal ošklivě, bylo slyšet i ošklivé křusnutí. Nohy vydržely.
     Po dlouhé době zůstali 3 body doma. Po sobotním vítězství A týmu, krásném víkendovém počasí jsme si pak mohli vychutnat vítězství našich borců na hokejovém šampionátu v Německu. A to bylo to nejlepší zakončení úspěšného víkendu pro vaňovské hráče, fandy, funkcionáře a celou naši Českou republiku.



copyright by Drtikol