Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko nenapodobilo sobotní domácí výhru A týmu, podlehlo doma Dubicím 0:2

13. 9. 2009
Vaňov B - Dubice 0:2 (0:1)

sestava
Dušovský - Veselý, Caninec, Šimek, Brabec Jiří - Sibal Josef (46. Sibal Petr), Houda (75. Šabani), Adamec, Martinů - Hanták (55. Kodat), Slanina

     Potvrdit 3 získané body výhoru v Tisé. Takový byl cíl v domácím zápase s Dubicemi, za které opět nastoupil nestárnoucí Petr Matzke. Sám se sice nedostal k tvrdé střele, ale zahrával veškeré standartní situace a všechny byly nebezpečné.
     My jsme první poločas drželi se soupeřem celkem krok, měli jsme také šance. Tu největší neproměnil Slanina, osamocený na malém vápně netrefil míč. Jinak většina našich útoků končila na velkém vápně soupeře. Gólmana menšího vzrůstu jsme neprověřili žádnou nebezpečnou ranou. Hosté nás potrestali za nedůslednost a těsně před odchodem do šaten vstřelili branku na 1:0.
     Druhý poločas byl hodně podobný, veškeré naše útoky končili na velkém vápně. Hosté hrozili z nebezpečných brejků a standartních situacích. Jeden z rychlých protiútoků využili a 10 minut před koncem dali zápasu a výsledku konečnou podobu. Stav po konečném hvizdu 0:2 pro hosty z Dubic.
     V příštím kole hrajeme v Hostovicích, kde chceme opět překvapit a bodovat.

copyright by Drtikol