Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko padlo na hřišti Tisé 2:4

26. 10. 2008
Tisá - Vaňov B 4:2 (2:1)

sestava:
Burgr - Sibal P. (70. Brabec Jan), Brabec Jiří, Hanták, Dovolil - Matiscsák L., Pec, Adamec, Hamala - Kodat, Sibal J. (60. Hájek)

branky: Hanták pen., Adamec

     Sobota, ve městě mlha, zima. Přijeli jsme do Tisé a tam krásně slunečno. Terén trochu blátivý a těžký, ale podmínky pro oba soupeře stejné.
     Bohužel Áčko hrálo ve stejný čas, mají hodně zraněných hráčů, a tak si vzali stopera Canince na výpomoc. Stopérskou dvojici tedy hrál překvapivě Hanták s Jirkou Brabcem. Zpočáktu jim to vzadu skřípalo, ale ve druhém poločase si vše již oba dirigovali. Dokonce Hanták vstřelil branku, z penalty, těsně před koncem prvního poločasu a snížil na 1:2. Z pozice stopera. To na místě útočníka mu to od začátku sezony nějak nestřílí. Domácí dali branku asi ve 20. minutě, kdy za vápnem vystřelil jeden z útočníků, po zemi, míč měl ale razanci a bohužel Burgr v brance nešťastně podklouzl. Druhou branku vstřelila Tisá asi ve 35. minutě, z pravé strany přetažený centr, který do opuštěné branky doklepl domácí útočník.
     Do druhého poločasu jsme tedy šli celkem s nadějným výsledkem. I když naše hra  v první pětačtyřicetiminutovce nebyla moc kvalitní, nepodrželi jsme vůbec balón a kazili přihrávky. Hra se trochu obracela začali jsme tvořit hru. Domácí jen nakopávali dlouhé balony. A jedné takové akce využili a zvýšili na 3:1. Na naší straně selhal Sibal J., který unikl z ofsajdové pasti domácích, ocitl se sám, nikým neatakován, před gólmanem Tisé. A právě strážce svatyně to odnesl ranou do hrudníku. Po pár minutách jsme snížili, kdy z pravé strany centroval Brabec Jiří, přetažený míč posadil na hlavu Adamce, který trefil odkrytou branku. Po chvíli minul hlavou branku Kodat. Už už se schylovalo ke konci zápasu, hosté měli velký tlak, bohužel inkasovali po čtvrté a zápas byl rozhodnut.
     Je to škoda, na bod určitě bylo. Tentokráte jsme zlepšili hru ve druhém poločase. Příští kolo nás čeká Ravel, tak pojďme do toho a získáme 3 body...


copyright by Drtikol