Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko přišlo o bod u konce zápasu, prohrálo na hřišti favorita Střekov B 2:3

4. 10. 2009
Střekov B - Vaňov B 3:2 (2:0)


sestava
Dušovský - Veselý, Caninec, Brabec Jiří, Protschke - Hnízdo, Martinů, Šimek (75. Sibal Petr), Hamala - Hanták (65. Sibal Josif), Kodat (46. Pec)

branky Martinů, Pec

     O víkendu pro hráče Béčka skončil náročný dvojzápas - nejdříve jsme před týdnem doma hostili první Skorotice, v neděli jsme si to rozdali v polabském derby - byli jsme hosté na Střekově, kde jsme změřili síly s místní rezervou.
     Jeli jsme překvapit a hlavně uhrát slušný výsledek. Přeci jenom střekovští disponují zkušenými borci jako Standa Ptáček či Petr Čítek, i mladou krví, která okusila krajský přebor.

     Hned od úvodu bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. Domácí si neustále měnili pozice a rychlými narážečkami se dostávali k naší brance. Všechny nebezpečné střely kryl v naší bráně Dan nebo šli naštěstí vedle. První branku vstřelili domácí po rohovém kopu. Jeden ze střekovských se krásně nůžkami trefil. V první půli jsme se hlavně bránili, sem tam jsme se dostali do brejkové situace, ale vážně jsme Karase v bráně domácích neohrozili, prakticky jsme ani pořádně nevystřelili. Největší šanci zmařil Hanták, který se objevil z ničeho nic sám před Karasem. Místo toho, aby si balón pustil na zem a vystřelil, volil hlavičku, která neměla razanci. Do konce poločasu nedali domácí jednu velkou šanci, z metru se netrefili do prázdné kasy.  A nakonec nám ještě přidali druhou branku, krásně se trefil z volného přímého kopu Čítek. Což je jeho parketa. Poločas 2:0 pro domácí.
     Do druhé půle přišel na hřiště Pec přezdívaný Hadži, a ten hru hodně oživil. Podržel balón ve středu hřiště a to bylo pro nás důležité. Dostali jsme se do hry a začali hrozit hlavně z rychlých brejků do velmi otevřené obrany domácích. Jeden takový se nám povedl, Pepa Šimek krásně uvolnil Lukaše Martinů a ten postupoval sám na Karase a nemýlil se. Snížil na 1:2. Domácí stále také zlobili, naštěstí jsme všechny jejich šance odvrátili, i když někdy se štěstím. My jsme udeřili podruhé z rohového kopu, trefil se Hadži hlavou. Stav byl 2:2, domácí fanoušci i hráči nevěděli co se děje. A to mohl ještě Pepa Šimek po chvíli přidat třetí branku a posunout nás do vedení, bohužel vyběhnutého a již ležící hoKarase nepřeloboval. Od vyrovnávacího stavu byla hra trochu vyrovnanější, ale domácí byli přeci jenom běhavější a měli míč více na kopačkách. Měli jsme také další příležitosti, ale chyběl nám klid přímo v té poslední přihrávce před zakončením. Blížil se konec zápasu a bohužel jsme nadějný výsledek neudrželi - zbytečný faul na hranici šestnáctky, k přímému kopu se postavil opět Čítek a opět se nemýlil. Do konce zbývaly asi 3 minuty, vyrovnat se nám bohužel už nepodařilo.
     Za druhý poločas díky všem, bojovali jsme o každý míč a málem jsme si odvezli velmi cenný bod. Pochvala Danovi, který chytil několik nebezpečných střel i šancí. Dva přímé kopy od byly kopnuté parádně, na ty prostě neměl.
     Domácí nám dali všechny 3 góly ze standartních situací, měli i další šance. Byli lepším týmem, přeci jenom disponují širším, mladším a zkušenějším kádrem. Přesto druhý poločas se musel divákům líbit. Padly 3 pěkné branky, hrálo se nahoru dolu. Škoda, že jsme o bod přišli těsně v závěru.

     V dalším kole nás čeká v neděli Sebuzín, je potřeba uhrát konečně slušný výsledek - prostě vyhrát a 3 body zůstanou doma.



Copyright by Drtikol