Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko si odváží bod z Valtířova za remízu 0:0

14. 9. 2008
Valtířov - Vaňov B  0:0
sestava
Karas -
Duchoň, Caninec, Štěrba (55. Dovolil), Brabec Jiří - Sibal P., Pec, Adamec, Hamala - Sibal J., Hanták (80. Hájek)

     Po vysoké výhře doma nad SKP nás čekal nepříjemný soupeř z Valtířova. Domácí totiž hrají každým rokem klidný střed tabulky. Po delší pauze se objevil v naší sestavě zkušený matador Ducháček.
     Zazněl úvodní hvizd od pana Tachecího, který řídil zápas. Uznejme, že naprosto bez problémů. Z obou stran se hrál kombinační a celkem pohledný fotbal, do šancí se ani jedno mužstvo ale nedostávalo, hrálo se spíše ve středu hřiště. Obrany byly pozorné. Domácí zahrozili pouze hlavou po rohovém kopu. My jsme měli nejvetší šanci při brejkové situaci. Hanták svůj sĺový únik řešil kličkou domácímu gólmanovi, bohužel se dostal do velmi ostrého úhlu. Míč vracel před branku, kde nebyl nikdo z našich hráčů. Poločas skončil tedy 0:0.
     Ve druhém poločase hra pokračovala ve stejném rytmu a tempu. Za domácí dvakrát zahrozil na zadní tyči hlavou dlouhán Štosek. Naštěstí mířil vedle. Na naši straně se ocitl dvakrát sám před brankou Hanták, jeho střely neměly dostatečnou razanci. Asi v 75. minutě se vyznamenal Karas. Hostům po nedůsledném pokrytí v obraně utekl jeden z domácíh útočníků a řítil se sám na našeho gólmana. A právě zde Karas zachoval klidnou hlavu a míč letící vedle těla lapil. Za zmínku sotjí ještě jedna pěkně vypadající střela z voleje, kterou vyslal Hanták. Letěla těsně nad.
     Pro nás je to velmi cenný bod ze hřiště soupeře, bylo i na tři. Ty chceme získat doma se Sebuzínem v příštím kole.

copyright by Drtikol