Jdi na obsah Jdi na menu
 


Derby Vaňov - Chuderov 1:2

27. 10. 2007
Derby Vaňov - Chuderov 1:2 (0:0)

sobota 27. 10. 2007, 14:30
sestava
Kalina - Bárta (46. Brabec), Bouša (46. Dvořák T.), Caninec, Příhoda - Houda, Vaňkát, Machek, Martinů - Stakič, Dvořák J.

    Další kolo na domácím hřišti a opět derby. Tentokráte jsme chtěli proti Chuderovu uhrát lepší výsledek než s Libouchcem, nejlépe vyhrát.
    Po celý první poločas jsme měli mírnou převahu, náš tlak ale nevyústil v žádné vážnější ohrožení. To domácím zatrnulo minut před koncem půle, na malém vápně hlavičkoval osamocený chuderovský útočník, Kalina bravurně lapil.
    Ve druhém poločase se hra odvíjela podobně, hosté hrozili hlavně z rychlých protiútoků. Jeden z nich bohužel pro nás využili. Na levé straně se uvolnil ve vápně Gabriel, naservíroval míč před branku, hostující útočník se nemýlil. Byla to pro nás sprcha, ale nesložili jsme zbraně. Asi po 10 minutách se krásně uvolnil ve vápně Houda a naservíroval před prázdnou branku, kde stál osamocený Martinů a ten jen doklepl do odkryté kasy. Hra se vyrovnala, bojovalo se spíše ve středu hřiště. Tlačili jsme se do chuderovského vápna, avšak bez úspěchu. Svůj nepříliš jistý výkon potvrdil rozhodčí 10 minut před koncem, kdy odpískal hodně přísnou a spornou penaltu proti Vaňovu. I sami hosté se divili. Kalina v penaltové loterii neuspěl, stav byl 1:2. V samotném závěru jsme míč do branky již nedotlačili, Dvořák J. svoji hlavičku namířil do prostřed branky.
    Na naše borce padla krize, zbývají 2 kola do konce. Chtělo by to ještě uhrát nějaký ten bodík, ať se nám přezimuje v teple. Zimní přestávka bude dlouhá, bude dostatek času nabrat síly a psychickou pohodu.
    Jdeme do toho hoši a zabojujem....


copyright by Drtikol
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vaňov- Chuděrov

Rýťa,29. 10. 2007 10:05

Śkoda, příště to snad vyjde, protože z Vaňova se body nevozej