Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov přivezl z Heřmanova bodík

22. 9. 2007

ObrazekV šestém kole zavítal Vaňov na horkou půdu do Fojtovic, kde změřil síly s týmem Heřmanova, který v předešlých třech kolech neztratil ani bod a soupeřům nasázel 12 branek!

Heřmanov nastoupil do zápasu velmi vlažně, a zjevně svého soupeře podcenil. Vaňov se dostal do několika velkých šancí, a hned tu první dokázal využít. Martinů narýsoval kolmici za obranu soupeře, kam si naběhl Stakič, který zasunul míč pod vybíhajícím brankařem do branky 0:1. Za pár minut už to bylo 0:2 pro Vaňov, to z dvaceti metrů napřáhl Machek, jehož jedovku brankář domácích neudržel, což byla snadná práce pro dobíhajícího Martinů. Po několika dalších šancí, kdy mohl Vaňov jít nejméně do čtyř brankového vedení, udeřili domácí. Střelu z vápna tečoval před bezmocným Kalinou Horváth 1:2, ihned po této brance HR ukončil první poločas.

Ve druhém poločase Heřmanov převzal otěže zápasu a chvílemi Obrazekpřišpendlil Vaňov před jeho šestnáctku, vyrovnávacího gólu se ale nedočkal. Vaňov vyrážel do nebezpečných brejků, jeden z nich zakončil ránou k tyči Bárta 1:3. Od tohoto gólu vsadil Heřmanov všechno na ofenzivní notu. Vaňovská obrana se měla co otáčet a spoustu situací odvrátila se štěstím. Domácí se dočkali v 70.minutě, to se výstavně pod víko z ostrého úhlu trefil Stehlík 2:3. Vaňov nedokázal už žádné přečíslení využít, proto přišel zákonitý trest. Na centr z levé strany si naběhl Horváth, a trefil přesně k tyči 3:3. Pohledný zápas tak skončil asi zaslouženou dělbou bodů.

V příštím kole přivítáme na našem hřišti Chabařovice.

TJ HEŘMANOV - TJ VAŇOV 3:3 (1:2)

branky: Horváth 2, Stehlík - Stakič, Martinů, Bárta

sestava: Kalina - Dvořák J., Caninec, Bárta, Příhoda(70.Houda) - Dvořák T., Machek, Vaňkát, Martinů - Veselý(72.Bouša), Stakič(82.Brabec)

author: Nášjára

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář