Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKP - Vaňov B bez branek

13. 4. 2009
SKP - Vaňov B 0:0

sestava
Hampl - Sibal P.(55. Dovolil), Brabec Jiří, Štěrba, Vrba - Sibal J. (73. Hájek), Adamec, Záleský, Hamala - Hanták (65. Němeček), Stehlík

     Domácí hřiště má SKP na umělé trávě na Kamenném vrchu. Náskok před námi 3 body. Ideální tedy bylo přivést si plný počet bodů za vítězství.
     A šance jsme na to měli, abychom skórovali. Ale i soupeř. Na obou stranách podrželi gólmani. Od počátku se hrálo velmi svižně, i přesto, že panovalo celkem parné počasí. Domácí branku vstřelili, ale nebyla uznána pro ofsajdové postavení. Naši největší šanci trestuhodně zahodil Radim Stehlík těsně před poločasem. Domácí brankář neudržel střelu Hantáka, vyrazil před sebe k Radimovi. Ten napálil nad. Za bezbrankového stavu se šlo po půli do kabin. Hráči se osvěžili a po 15 minutách opět vyběhli na umělý trávník, aby odehráli druhý poločas.
     Ve druhém poločase některým našim hráčům začli docházet síly, a tak jsme se spíše bránili. I tak jsme trefili dvě tyče. Nejdříve vypustil svoji jedovku Záleský. Domácí brankář vyrazil na tyč. Zanedlouho poté s přímého kopu napálil míč Štěrba, domácí brankář opět se štěstím a pomocí tyče vytěsnil. Soupeř měl také dvě velké šance, Hampl v bráně stál na svém místě. Bezbrankový stav vydržel až do konce, bod je pro nás zlatý. Nyní nás čeká doma Valtířov a musíme určitě opět bodovat, nejlépe vyhrát.


copyright by Drtikol