Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šluknov B - Vaňov očima ÚD

3. 11. 2006

Vaňov otočil čtyřmi góly



Ústecký deník - 3.11.2006

Vaňov - Fotbalisté Vaňova si připsali ve 13. kole 1. B třídy tři body za výhru nad šluknovskou rezervou. Doháněli přitom dvoubrankové manko po nepovedeném vstupu do utkání.
    Vaňov prospal začátek a pykal za to. Po deseti minutách totiž prohrával 0:2. Teprve studená sprcha favorita probrala a do poločasu se mu povedlo vstřelit kontaktní gól. Ve 38. minutě Vaňkát vyhrál vzdušný souboj s domácím brankářem a důrazný Zlámal snížil.
    Po obrátce už Vaňov přebral otěže zápasu. V 58. minutě po centru Rytíře a hlavičce Zlámala J. Dvořák vyrovnal. Po dalším brejku v 72. už Machek otočil skóre - 2:3. Tři minuty před koncem Machek po malé domů vybojoval míč s brankářem a Stakič pojistil vedení -2:4. V nastaveném čase domácí zmírnili prohru trefou ze standardní situace.

    "Začátek jsme podcenili a byli za to právem potrestáni. Na druhé straně si cením toho, že hráči zápas nezabalili. Hodně nám pomohl kontaktní gól před přestávkou," řekl vaňovský trenér Emil Rilke.
    Druhé dějství už odehrál tým podle představ kouče. "Soupeře jsme přehráli ve všech směrech, postupně se projevovalo, že jsme lépe fyzicky připraveni."
    Fotbalový podzim Vaňov zakončí domácím derby zápasem s posledními Chabařovicemi. " Samozřejmě chceme tři body, ale nesmíme nic podcenit. Každý chce urvat nějaké body, navíc jde o derby," varoval Rilke.

Šluknov B - Vaňov 3:4 (2:1).

Branky: Moravec, Čurgali, Morgus - Zlámal, J. Dvořák, Machek, Stakič. Rozhodčí: Košek. Diváků: 80.

Vaňov: Burgr - Bouša, J. Dvořák, Caninec, Brabec (61. T. Dvořák) - Rytíř, Machek, Vaňkát, Martinů - Stakič, Zlámal (90. Houda).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář