Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov přišel o vítěznou sérii - trenér Emil Rilke: Sám se nikdo neporazí

19. 10. 2006

Vaňov přišel o vítěznou sérii

 

Fotbalisté Vaňova přišli o vítěznou šňůru. Po čtyřech výhrách v řadě nečekaně prohráli v 11. kole I. B třídy v Liběšicích, které se díky plnému bodovému zisku odpoutaly z posledního místa tabulky.
Zápas poznamenala šestá minuta, kdy dostal Vaňov šanci kopat penaltu, jenže Machek trefil jen tyč. Další možnost skórovat propásl ve 43. minutě Stakič, který svůj samostatný nájezd zakončil střelou mimo tyče. Liběšice se ujaly vedení po změně stran v 55. minutě, střela Božíka z 25 metrů zaskočila Burgra, později se po rohu prosadil P. Blažíček - 2:0.
Vaňov si v závěru vytvořil tlak a v 75. minutě po vlastní brance korigoval prohru.

Liběšice - Vaňov 2:1 (0:0).

Sestava Vaňova: Burgr -Bouša, Bárta, J. Dvořák, Brabec - Rytíř, Machek, Vaňkát, Martinů (65. Česlák) - Zlámal, Stakič (55. T. Dvořák).

Vaňovský trenér Emil Rilke: Sám se nikdo neporazí

Zklamání zavládlo ve Vaňově po prohře (1:2) v II. kole 1. B třídy v Liběšicích. Poslední tým tabulky ukončil Rilkeho celku čtyřzápasovou sérii výher.
"Zápas se nám celkově příliš nepovedl. Nenavázali jsme na předchozí výkony a soupeř toho využil," řekl Emil Rilke.
"Domácí hráli s nadšením a na nás to platilo. Nechci nikomu sahat do svědomí, ale myslím, že někteří hráči zápas trochu podcenili. Jenže nikdo se neporazí sám.
"Příštím soupeřem Vaňova bude druhý tým tabulky Heřmanov. "Umíme se vyhecovat na silné týmy, věřím, že uspějeme," dodal Rilke.
 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář