Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňovské áčko veze tři body z Liběšic za nejtěsnější vítezství 1:0

3. 11. 2007
Liběšice - Vaňov 0:1 (0:1)

14:00 sobota 3.11.
sestava: Kalina - Dvořák T., Caninec, Bouša, Příhoda - Houda (82. Brabec), Rytíř (25. Stakič), Vaňkát, Machek - Dvořák J. (88. Petřík), Veselý

branka: Houda

   V předposledním zápase podzimní sezony zajížděl Vaňov do Liběšic. Situace v tabulce není nejlepší. Jedno vítězství, tedy 3 body, ztrácíme na domácí.
    Taktika byla přizpůsobena právě k získání 3 bodů, byla trochu defenzívní. Přeci jenom směrem do zadu nám to poslední dobou trochu skřípe.
    Oba soupeři vlétli do zápasu pěkně z ostra, my jsme hned po 3 minutách vsítili. Skvělou ránu k tyči vyslal z přímého kopu Příhoda, domácí gólman vyrazil před osamoceného Houdu a pro něj nebyl problém dorazit míč do prázdné kasy. To byl začátek, vedli jsme 1:0. Domácí to donutilo více hrát, my jsme se trošku zatáhli, abychom hru uklidnili. Někdy zbytečně moc, ale stačilo to. S naší obranou si domácí nevědeli rady, byli bezradní. Další výraznější šance jsme si v první půli nevypracovali , hosté zahrozili jen jedním závarem před brankou, který jsme uklidili do zámezí.
    Do druhé půle jsme šlí s tím, abychom výsledek ubránili, nejlépe přidat jednu branku navrch pro dostatečný klid. Na našem vápně jsme postavili pověstný beton a hráli spíše na brejkové situace. Domácí měli snad jen jednu větší šanci, kdy obrana neodkopla poskakující míč ve vápně, Liběšice stříleli mimo. Hra trochu přitvrdila, některé zákroky ze strany domácích byli velice hrubé, rozhodčí nechával bez povšimnutí. Pojistku pro náš měl na kopačkách 5 minut řed koncem Veselý , který z pravé strany vystřelil po zemi, míč už mířil do branky, po odskoku na jednom z drnů však skončil na tyči a posléze v zámezí. Obrovská smůla pro Vaňov. Závěr už jsme zvládli hlavně takticky, kdy jsme čas natahovali střídáním a kouskováním hry.
    Utkání pro nás skončilo vítězně 1:0. Velice důležité body, za bojovnost a splnění obraných úkolů jsme si vítězství zasloužili, do vyložencýh šancí jsme domácí nepustili.
    Skvělý výsledek a vypadá to na menší probuzení. Pojďme vítězství z venku potvrdit doma, čeká nás derby s Mojžířem.

copyright by Drtkol
  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pochvala

nasjara,4. 11. 2007 8:33

Díky za zodpovědný výkon v Liběšicích...a chválím Drtikola za bleskový článek