Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov Cup 2007 - Jak to vypadalo

24. 6. 2007
Vaňov Cup 2007

Obrazek    Týden po skončení fotbalové sezóny 2006-2007 se konal již 8. ročník amatérského turnaje v nohejbale trojic. Celkem už po deváté, první ročník byl zaznamenán jako nultý.
    Pro všechny hráče, fanoušky i přátelé fotbalu a nohejbalu to byl příslib dne plného vynikajících sportovních výkonů, veselých situací a zážitků a plno zábavy. Počasí se opět povedlo, a tak nic nebránilo tomu 16. 6. 2007 turnaj zahájit.
    Celkem se přihlásilo 16 týmů. Tradičně se zúčastnil opět tým WC, spolupořadatelé a spoluzakladatelé s Naším Járou. Ten se chtěl po čtvrté dostat na stupeň vítězů a šáhnout si na pohár, tentokráte v trojici Team Renata. Soupeřem jim měla být trojice Senior Klub, Trosky a Kafky. Dále snaživý tým Maxíci, Bratři Sokolové. Jako každý rok přijel i tým Chlumec. Obhájci titulu z roku 2006 se nedostavili. Z dalších hráčů Vaňova vznikly nové týmy, zúčastnili se i hráči z celého okresu.
16 manšaftů bylo rozlosováno do 4 skupin po 4 týmech, hrál se systém jako na hokejovém Mistrovství Světa. Snad kromě 2 hráčů se dostavili mužstva kompletní, a tak přesně o deváté hodině ranní mohla nohejbalová horečka vypuknout.
    Hned po skupinách bylo jasné, kdo bude patřit mezi adeptyObrazek na play-off, poslední týmy ze všech 4 skupin se připravili o možnost dostat se do vyřazovacích bojů. Byl to tým Bratři Sokolové, Zlaťáci, Úžasňákovy a překvapivě ze skupiny C tým VaŠaLe, které nakonec obsadilo Posledního fleka. Do osmifinálových skupiny tedy postoupila trojice WC, která tímto slavila historický postup. Ale protože se spíše soustředili borci z WC na trofej pro největší alkotrosky, za kterou si po právu odnesla PivPlom za nejlepší pivní výkon, na další body už nedosáhly. 

 Obrazek   V osmifinálových skupinách už to byl boj o postup mezi elitu, a byly vidět opravdu krásné momenty.
Ve čtvrtfinále už se rozhodovalo, kdo si zahraje o medaile. Přes Senior Klub se dostal
 do finále Team Renata, proti nim nastoupil TrŠkoTr, který v semifinále vyřadil Trosky. Senior Klub získal po boji o 3. místo bronzové medaile.

    Finále bylo hodně dramatické, oba týmy vyhrály po jednom setu, a tak se rozhodovalo ve třetím. Výměny byly opravdu nádherné, celé finále se rozhodlo v posledním míči. Po sporném rozhodnutí hlavního rozhodčího Klause získal cennou trofej tým TrŠkoTr.
Blahopřejeme!!!

    Po finále se rozdaly ceny, které byly pěkné a zajímavé a mohly se oslavovat vítězové i poražení. Nálada po celý turnaj byla perfektní. Týmy, které zrovna nehrály, povzbuzovaly ostatní borce, pivko teklo proudem, masíčko se grilovalo, co si více přát. Snad jen, příští rok stejně hojnou účast a ještě lepší výkony.

Všem zúčastněným děkuje:
Generální manažer Náš Jára
Hlavní pořadatel Drtikol.

Pořadí
1 - TrŠkoTr
2 - Team Renata
3 - Senior Klub
4 - Trosky

Poslední Flek - VaŠaLe

Nejlepší hráč - Pavlína Hrabovčáková
Nejhezčí dresy - Zlaťáci
PivPlom za nejlepší pivní výkon aneb největší alkotrosky - WC

Obrazek






 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář