Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov Cup 2008 a jeho dění

3. 7. 2008
Vaňov Cup 2008
Jako každým rokem vždy po skončení sezóny se koná na Vaňovském hřišti již tradiční nohejbalový turnaj trojic. Tento rok nebyl výjimkou. Hrál se již 9. ročník. A opět nechyběly staré známe firmy - Team Renata s hlavním pořadatelem Naším Járou, Chlumec, Trosky, Japonci Óm šinrikjó, Klingoni, Maxíci či vítěz minulého ročníku TRŠKOTR. Stálicí je také Senior Club a samozřejmě WC, které vždy patří do té kategorie slabších spolu s Trávníkáři. Je pravda, že WC válí na jiné frontě, a tentokráte si přivezlo značnou posilu do boje o pivplom. V některých týmech došlo také ke změnám, a tak se dal očekávat tento rok tvrdý boj. Samozřejmě vše v duchu fair-play.

Představení týmů klikni sem

Zápasy ve skupinách

a tentokráte se pod louhé době dostavily všechny v plném počtu. Ddružstva byla rozlosována do 4 skupin po 5 týmech. Ve skupině hrál každý s každým jednou na 2 sety. Tzn., že zápas mohl skončit i remízou 1:1, pokud byly oba týmy vyrovnané. Po odehrání všech zápasů ve skupinách se spočítají body, skóre týmů a určí se pořadí, o kterém rozhoduje vzájemný zápas a pak skóre.

 

Zápas o posledního fleka si zahrály 4 nejhorší týmy ze všech 4 skupin podle dosažených bodů a skóre. Podle očekávání to bylo WC, mladý tým Trávníkářů, k nim přibyly Kapři a trochu překvapivě Osadníci.

Osmifinálové dvojice a výsledky zde
Čtvrtfinále až finále zde (jen dvojice, výsledky setů bohužel agentura ČTK nedodala)

Tabulka o posledního flleka

Celkem se dostavilo 20 mančaftů,

další fotky zde

       sportovní průběh zde

Kompletní statistiky naleznete tady


Vyhlášeny byly ještě další kategorie

Nejhezčí dresy - Pobřeží Kocoviny

Nejužitečnější hráč - Míra Rikl (MAXÍCI)

a tradičně Pivplom - opět bezkonkurenční vítěz WC


Těsně před udílením cen byly ještě předány dva poháry pro nejlepší střelce mužstva dospělých.

Za B tým - Tomáš Hanták - 22 branek (ćtyhodné)

Za A tým - Michal (věčně) Veselý - 9 branek

Gratulujeme a děkujeme za střeleckou potenci!!!


A také byl předán Slávistický dres našemu špílmachrovi Honzovi Machkovi k jeho 30. narozeninám. Pěkně zabalen ve Sparťanské tašce. A samozřejmě na zády s číslem 30 a jménem Machy. Velká gratulace, přejem hodně zdraví.


Turnaj to byl velice pěkný, WC a Náš Jára děkuje všem, kteří se podíleli na organizaci, přípravě hřiště a také úklidu. Děkujeme panu Klausi Šilarovi za rozhodcovství. Děkujeme všem účastníkům za bojovnost a veselou náladu a a věříme, že se ve zdraví uvidíme na jubilejním 10. ročníku v příštím roce 2009.