Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov CUP 2009 je již minulostí

3. 7. 2009

Vaňov Cup 2009

     10. jubilejní ročník turnaje v nohejbalu trojic je již minulostí. Počasí opět přálo, nebylo sice slunečno jako minulé ročníky. Zájem o účast na turnaji byl opět velký, kvóta 16 mužstev byla naplněna. Tentokráte se nehrálo systémem MS v hokeji, mužstva byla rozdělena do dvou skupin dle výkonnosti (výsledky z minulých ročníků).

     Na turnaji se objevili opět známé stálice - Chlumec, Óm šinrikjó, Pobřeží Kocoviny. Dále pak Trosky, Voraři, Maxíci. A v neposlední řadě tým WC, který byl založen ihned v prním ročníku a existuje doposud. A nezapomeňme na spoluzakladatele turnaje. Ano, Náš Jára, který se tentokráte objevil v týmu Sport Bar. A opět měl velké ambice, jako každý ročník.

     Průběh turnaje byl velmi klidný, nedošlo k téměř žádným dohadům mezi soupeři nebo s rozhodčími. Naopak bylo k vidění nespočet krásných dlouhých výměn, soubojů na síti i skluzy na hřišti. V některých tvářích panovala po vítězství radost, v některých smutek z nezdaru. Většina zápasů byla hodně vyrovnaných. Po úvodních dvou kolech se dočkali diváci i hráči překvapení. Tým WC, který byl každým rokem outsider, měl na kontě 4 body za dvě vítězství. Je pravda, že jim hodně pomohla nová akvizice Kála. Favoriti jako Sport Bar, Trosky, Slavia 09 pokračovali v drcení soupeřů, stejně jako dva nováčci turnaje - Žaludi a Bilec - KGB.

     S přibývajícím počtem zápasů a odehranýmy koly se začala mužstva semgmentovat mezi postupující a nepostupující. Někde to bylo těsné, o postupu rozhodovaly i vzájemné zápasy.

výsledky

     Dále pak pokračovaly boje o umístění, poslední týmy si to rozdali o posledního fleka, ten získal tým Zlatopramen. A samozřejmě začalo play-off. Až do finále se dostaly Trosky a Žaludi. O 3. místo si to rozdal Sport Bar s týmem Slavia 09. Bronzovou medaily vybojoval Sport Bar, finále lépe zvládly Trosky, kteří po předávání cen byly svými fanoušky řádně ocukrováni.

Fotografie a výsledky najdete na rajceti

Další ocenění

Nejlepší Hráč Turnaje - David Pražan z týmu Trosky

Nejhezčí Dresy - Pobřeží Kocoviny

Nejlepší Rozhodčí - Klaus

PivPlom za nejvyšší konzumaci piva - WC

Děkujeme organizátorům turnaje, všem, kteří pomáhali s přípravou hřiště, stolů u hospůdky a podobně. Největší díky opět patří Našemu Járovi, který pro turnaj žije celým srdcem. Díky Járo!!!

copyright by Drtikol