Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaňov Cup 2012 je za námi

Vaňov Cup 2012

 

FOTO1             FOTO2

V pátek 22. 6. se sešel Náš Jára, Drtikol, Péťa Záleský a Bóďa st., aby připravili 4 kurty na 13. ročník turnaje v Nohejbale Vaňov Cup. Zatímco Drtikol se staral o techniku – hudba do PC, do reproduktorů, tak zbytek na skvělém hřišti vše připravil a nalajnoval.

A v sobotu bylo nádherně, počásí přálo. Dostavily se i Trosky, obhájci titulu. Nechyběli opět Japonci ze sekty Óm-šinrik-jó, tým WC, Sportbar, který měl dokonce tým 1 a 2. Také přijeli Žaludi, kteří turnaj ovládli předloni. Po druhé k nám do Ústí zavítal klub Dříň až z Kladna. Náš Jára bohužel laboruje s kotníkem, a tak celý turnaj pořádal, organizoval. A na výbornou!!! Objevily se i nové tváře a nové týmy, a některé i zasáhly do bojů o medaile. Všichni si počasí, atmosféru a kvalitu kurtů pochvalovali.

Celkem se přihlásillo 14 týmů. Rozlosováno to bylo tak, že se hrálo ve 2 skupinách po 7 týmech každý s každým. Jako vždy na dva sety, do 10 bodů. Z každé skupiny postupovaly první 4 týmy do čtvrtfinále. A poslední mužstva si to rozdali O posledního fleka.

Lehce po deváté hodině se mohlo začít. Atmosféra vynikající, z reproduktorů se linula přijemná hudba.

Skupina A)

O prvenství ve skupině bojovali Trosky a Žaludi. Jejich vzájemný zápas skončil smírně 1:1. Žaludi ostatní zápasy vyhráli, Trosky ztratili se Sport Bar 1. A tak z prvního místa šli do Play-off Žaludi. 3. Místo obsadil Sport Bar 1, 4. Místo Zemani. Do bojů o medaile nepostoupili NK ELÁN a tým žáků PaRaDoMi. Poslední místo bez bodu obsadili ??? (Otazníci) a ty čekal boj O posledního fleka.

Skupina B)

Ve skupině B zvítězila Loděnice, která ztratila bod pouze s s Japonci Óm šinrikjó. Druhý tým Dříň z Kladna, 3. Sport Bar 2. Poslední postupové místo, tedy 4. ve skupině obsadili Trenéři. Do bojů o medaile nezasáhli Ruiny, Óm šinrikjó a bez bodu poslední WC.

Play-off                          
Od vyřazovacích bojů měli zápas už výbornou úroveň, skvělou diváckou kulisu. Borci na kurtech se zapotili. I když všechny zápasy skončili ve dvou setech, tak to zas tak jednoznačné nebylo. Bojovalo se o každý míč. Postoupili Žaludi, Trosky. A nedařilo se Sport Baru. Tým 1 vyřadili borci z Kladna – Dříň. Tým 2 vyřadila Loděnice.

Ze semifinálových bojů se vytvořila dvojice Žaludi a Trosky, ta si to rozdala o zlato. Poražení semifinalisté si zahráli o 3. místo.

Bronz vybojovala Loděnice po boji s týmem Dříň.

Vítězem se nakonec opět stali Trosky a obhájili loňské prventství. I když utekli hrobníkovi z lopaty. Žaludi je už měli na lopatě!!!

Výsledky

 

Zvláštní ocenění

Nej Dresy - Sport Bar 1

Cena Fair play – Ruiny (nejstarší tým, vyzdvihuji jejich kvalitu a elán, chuť, vitalitu. Byli oživením turnaje

Nejužitečnější Hráč – Lukáš Mika – Dříň

Pivplom – WC